itgle.com

单选题A Rob a jewelry store.B Stole expensive jewelries.C Broke into a school.D Kill a school janitor.

题目
单选题
A

Rob a jewelry store.

B

Stole expensive jewelries.

C

Broke into a school.

D

Kill a school janitor.


相似考题
更多“单选题A Rob a jewelry store.B Stole expensive jewelries.C Broke into a school.D Kill a school janitor.”相关问题
  • 第1题:

    The teacher ______ for a few seconds till he found proper words to make his idea clearer

    A. broke off

    B. broke through

    C. broke out

    D. broke into


    参考答案:A

  • 第2题:

    decide whether the following translations are true or false. would her future be just as bright if she went to a less expensive school? 译文:如果上一所很贵的大学,她会不会也能拥有同样光明的未来? ()


    参考答案:错误

  • 第3题:

    怎样停止进程号为21的进程()

    A.kill-121

    B.kill-stop21

    C.kill-621

    D.kill-921


    参考答案:D

  • 第4题:

    —I,m sorry I broke the vase.
    --Oh,__________.It wasn’t very expensive.

    A.you’d better not
    B.I’m afraid not
    C.as you wish
    D.that’s all right

    答案:D
    解析:
    前者说:“对不起,我打碎了花瓶。”后者回答道:“哦,——,它不是很贵。”That’ s allright意为“没关系”,符合语境,故选D项。

  • 第5题:

    共用题干
    第一篇

    About eight million school-age children are home alone after school.These are the hours when the number of violent crimes peaks and when youths are most likely to experiment with alcohol,tobacco,and drugs.Many older children take care of themselves after school for an hour or two until a parent comes home,and research suggests that some of these children are more at risk of poor grades and risky behaviors.
    Studies have been done to find out what helps to reduce these kinds of risky behaviors among youths.One study of Chicago neighborhoods showed that after-school programs resulted in less violence even in poor neighborhoods.
    After-school programs can help to reduce crime and violence because they offer activities to children and youths during their out-of-school time.In addition to helping youths make use of after-school hours,after-school programs provide teens with opportunities to develop caring relationships with adults.Studies have found that high-quality relationships with parents and other adults,as well as good use of time,are very important for healthy development in youth.
    After-school programs can also be used for teens who hang out at friends' houses and play basketball when a parent or other responsible adult is at home.The programs can also be helpful for formal after-school activities,including"drop-in"programs that are provided by organizations.
    Despite the benefits of after-school programs,there are many reasons why some parents do not use them. Programs may be too expensive,of poor quality,or hard to join.Some older cililciren and young teens may refuse to attend programs that seem like they are just child care.F'arents may ieei uncertain about how much freedom is proper for children and youths who are beyond the traditional child care years.However,research supports the effectiveness of these programs in protecting middle school and high school youths from risk and harm.

    Which of the following is NOT true according to the passage?
    A:The grades of those children who are home alone after school are more likely to suffer.
    B:Parents want to give their children as much as possible freedom.
    C:The after-school programs help the students to make use of the time after school.
    D:The after-school programs are effective in protecting middle school and high school youths from risk and harm.

    答案:B
    解析:
    依据是第二段:Studies have been done to find out what helps to reduce these kinds of risky behaviors among youths.One study of Chicago neighborhoods showed that after-school programs resulted in less violence even in poor neighborhoods.A选项中的“avoid(避免)”用在这里不准确,根据第二段内容,课后活动只能减少并没有说彻底避免危险行为及暴力行为的产生,因此不选A。根据第三段第一句话,很多活动会安排学生们在课后参加,所以他们并不是on their own(独自一人的),因此不选B。根据第三段第二句:...develop caring relationships with adults,可知并不是和同学之间,而是和成年人之间形成良好关系,因此不选C。
    依据是最后一段的前两句话:...there are many reasons why some parents do not use them.Programs may be too expensive , of poor quality , or hard to join.根据最后一段第三句话:Some older children and young teens may refuse to attend programs that seem like they are just child care.可以判断出只是某些学生认为这样的活动类似于child care programs,因此不喜欢,但并不是家长们拒绝课后活动项目的原因。因此不选A。根据最后一段第四句话可知,这些活动并不是不给孩子们任何自由,故不选B项。C选项和前面第二段所讲的after-school pro-grams resulted in less violence even in poor neighborhoods矛盾,本身就不正确,更不是家长们拒绝课后活动的原因。
    根据第四段第一句话可以得知,除了适合那种放学之后父母都不在家的孩子外,课后活动项目也同样适用于课后在朋友家闲混或打篮球,而家里会有一位父母或是其他成年人在场的情况,因此可以推断C是正确答案。文章中只说学生会在朋友家hang out,并没有说stay for a long time,因此不选A。根据第三段最后一句话:...high-quality relationships with parents and other adults...are very important for healthy development in youth.可以推断和父母亲以及成年人之间的良好关系对于年轻人的健康发展很重要,如果他们之间的关系不好,那么可能会对年轻人的健康发展不利,因此不选B。根据最后一段第三句话可以得知,只是某些学生不喜欢这样的课后活动,并非D选项中所说得那么绝对,因此不选D。
    根据最后一段倒数第二句话可知,父母亲不确定到底可以给年龄较大已经过了托管年龄的孩子多大自由,可以判断父母亲并没打算让孩子们随心所欲,给他们彻底的自由,因此B选项的内容是不正确的。A选项的依据是第一段最后一句:...research suggests that some of these children are more at risk of poor grades and risky behaviors.C选项的依据是第三段第二句:In addition to helping youths make use of after-school hours ,...D选项的依据是第三段第一句:After-school programs can help to reduce crime and violence...
    贯穿全文都在讲述after-school programs的必要性、作用、适合群体以及来自家长和学生的反应,因此最佳标题应该是After-school Programs。

  • 第6题:

    The war () in 1937.

    • A、broke up
    • B、broke off
    • C、broke out

    正确答案:C

  • 第7题:

    单选题
    When did scientists fly there to watch?
    A

    Before the volcano broke out.

    B

    As soon as the volcano broke out.

    C

    About four days after the volcano broke out.


    正确答案: A
    解析:
    考 点:细节题。由第一段内容可知小岛开始喷发是14号,18号长到一定高度后,科学家们才赶过去。

  • 第8题:

    单选题
    A tunnel would be_______.
    A

    less expensive to be built than a bridge

    B

    more expensive to be built than a bridge

    C

    less expensive to be built than a rail

    D

    more expensive to be built than a rail


    正确答案: B
    解析:

  • 第9题:

    单选题
    The thief stole my wallet _____ I knew it.
    A

    before

    B

    until

    C

    while

    D

    after


    正确答案: D
    解析:
    句意:“我还不知道怎么回事,钱包就被偷走了。”也就是“在我知道之前,钱包就被偷了”,故为A。

  • 第10题:

    单选题
    I don't know who on()stole the diamond last night.
    A

    world

    B

    earth

    C

    floor

    D

    ground


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    A

    Rob a jewelry store.

    B

    Stole expensive jewelries.

    C

    Broke into a school.

    D

    Kill a school janitor.


    正确答案: B
    解析:
    录音中介绍第一个罪犯的时候提到,警察本以抢劫珠宝店的名义逮捕他,但他为了证明自己无罪,反而招供了自己闯入学校进行破坏的事实,故答案为C项。

  • 第12题:

    单选题
    It is currently about()as methanol.
    A

    twice as expensive as

    B

    as twice expensive as

    C

    as expensive twice as

    D

    expensive as twice as


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第13题:

    The old lady _________ on hearing her son’s death.

    A、broke in

    B、broke down

    C、broke out

    D、broke away


    参考答案:B

  • 第14题:

    YouwishtokillaprocesswithaPIDof123.Selectthecommandwhichexiting.()

    A.kill-1123

    B.kill-9123

    C.kill-15123

    D.kill-17123


    参考答案:C

  • 第15题:

    At first, Claire refused to admit that he had stolen, but when he was shown the videotape he__________ and admitted everything.

    A.broke up
    B.broke out
    C.broke down
    D.broke in

    答案:C
    解析:
    考查动词短语辨析。句意为“一开始Claire拒绝承认他偷窃过,但是当看到录像的时候,他就都承认了”。break down意为…情绪失控(痛苦起来)”.符合此处句意。break up意为“分手”,break out意为“爆发”,break in意为“打断.闯入”,均不符合句意.故选C。

  • 第16题:

    The old ear__________on the way to work again,SO he had to walk to his office.

    A.broke up
    B.broke down
    C.broke in
    D.broke away

    答案:B
    解析:
    句意为旧车在路上又出故障了,所以他不得不步行去上班。broke down“坏掉,出故障”,符合句意,故选B。broke up“打碎,分裂”,broke in“打断,闻入”,broke away“离开,退出”,均不符合题意。

  • 第17题:

    When a fire()at the National Exhibition, at least then priceless paintings were completely destroyed.

    • A、broke off
    • B、broke out
    • C、broke down
    • D、broke up

    正确答案:B

  • 第18题:

    单选题
    In the last part of the passage, the sentence “Food for animals is often seasonal, always expensive” means food for animals if often ______.
    A

    different and expensive in different seasons

    B

    similar and expensive in different season

    C

    seasoned and expensive

    D

    eaten with spices and thus expensive


    正确答案: B
    解析:
    seasonal意为“季节性的,依照季节的”,故此处的意思是“动物饲料常常随着季节而变化,而且总是价格昂贵”。A项为正确答案。

  • 第19题:

    单选题
    A

    An American couple.

    B

    A British man.

    C

    A school teacher.

    D

    A jewelry dealer.


    正确答案: A
    解析:
    录音介绍第二个罪犯时提到,他憎恨一对美国夫妇,在网上发布信息招募杀手。故答案为A项。

  • 第20题:

    单选题
    Burglars _____ and stole some money while the family was away.
    A

    broke up

    B

    came to

    C

    broke in

    D

    built up


    正确答案: B
    解析:

  • 第21题:

    单选题
    The local people sometimes kill tourists when ______.
    A

    the tourists are much richer than themselves

    B

    the tourists are robbed

    C

    the tourists do not enjoy local customs and habits

    D

    the tourists resist attempts to rob them


    正确答案: B
    解析:
    录音中提到“Seeing tourists who seem to be much richer than themselves,the local inhabitants are often tempted to steal from them. Sometimes tourists resist and get killed…”,意思是:当地居民看到游客比他们有钱便试图去偷去抢,有时如果游客反抗便被杀害。所以D项“当游客反抗企图抢劫他们的行为时”符合原文意思。
    【录音原文】
      Most countries in the world now welcome tourists because of the money they bring in. Many countries make great efforts to encourage tourism, and many also depend on what they earn from it to keep their economies going.
      People who like adventure will even try to visit countries where travel is difficult and costs are high. Companies regularly arrange trips through the Sahara desert, or to Himalayas for whoever enjoys such trips, but the numbers of visitors are small. Most tourists try to choose whichever places have fairly comfortable, cheap hotels, quite good food, reasonable safety, sunny weather and plenty of amusements or unusual things to see. Their choice of a place for a holiday also depends very much on when they can get away;it is not very pleasant to go to a place when it is having its worst weather.
      One of the big problems of a nation wishing to attract a lot of tourists is the cost of building hotels for them. Building big hotels swallows up a lot of money, and many of the countries that need the tourists are poor. What they spend on building has to be borrowed produces only chains of ugly hotels wherever there are beauty spots supposed to attract tourists.
      Another problem is that more and more big international companies are building hotels all over the world, so that the profits from a hotel often do not stay in the country in which it has been built.
      And there is also the question of training staff, teaching them foreign languages, how to cook the kind of food that the foreign tourists expect, and so on. In many countries, special colleges and courses have been set up for this.
      Crime can also be a problem. Seeing tourists who seem to be much richer than themselves, the local inhabitants are often tempted to steal from them. Sometimes tourists resist and get killed, and then other tourists refuse to come to the country.

  • 第22题:

    单选题
    Ethanol is commonly used as a gasoline supplement, but it is currently about()methanol.
    A

    twice as expensive as

    B

    twice as more expensive as

    C

    as twice more expensive as

    D

    as twice expensive as


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第23题:

    单选题
    You wish to kill a process with a PID of 123. Select the command which exiting.()
    A

     kill-1 123

    B

     kill-9 123

    C

     kill-15 123

    D

     kill-17 123


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第24题:

    单选题
    Which of the following is an entailment of utterance “Annie broke the window”?
    A

    Annie was careless

    B

    Annie was disruptive

    C

    Annie did something to the window

    D

    It is Annie who broke the window


    正确答案: A
    解析: